Welkom bij Huisartsen Berkel en Rodenrijs

Coronamaatregelen in ons gezondheidscentrum

Belangrijke informatie m.b.t. Corona  Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, houdt ons gezondheidscentrum zich aan de richtlijnen van de overheid. Wij vragen u zich hier ook aan te houden.  Klik hier voor de geldende richtlijnen en informatie.  Bij elk bezoek aan ons gezondheidscentrum willen wij u vragen zich te houden aan de landelijke […]

Lees meer

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs op de Boerhaavestraat 13 in Berkel en Rodenrijs. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes, verpleegkundig specialist en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Berkel en Rodenrijs

 • Nivel Zorgregistraties

  30 november 2021

  Het gezondheidscentrum doet mee aan  de NIVEL zorgregistraties eerste lijn en draagt hierbij mee aan het verbeteren van de gezondheidszorg. In de folder die u hier kunt downloaden kunt u lezen wat het doel is van de NIVEL Zorgregistraties en wat deelname betekent voor u als patiënt.

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Berkel en Rodenrijs

 • Doktersassistent(e)

  Ons Gezondheidscentrum in Berkel en Rodenrijs zoekt voor 2 of 3 dagen per week een Gediplomeerde en flexibel inzetbare doktersassistent(e) Ons Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs ligt in de VINEX-wijk Meerpolder van de gemeente Lansingerland. Het verleent met 6 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 8500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt […]

  Lees meer
 • Meer vacatures