Welkom bij Huisartsen Berkel en Rodenrijs

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs op de Boerhaavestraat 13 in Berkel en Rodenrijs. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes, verpleegkundig specialist en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Berkel en Rodenrijs

  • Vakantie/afwezigheid van uw huisarts

    21 juni 2022

    In de zomerperiode is uw huisarts mogelijk met vakantie. In onderstaand overzicht ziet u wanneer uw huisarts of verpleegkundig specialist met vakantie is. Naam Functie Vakantie C.G. Verbaan Huisarts 11 juli t/m 29 juli L.E. van Kleef Huisarts 10 juli t/m 1 augustus C.H.W. Happée Huisarts 18 juli t/m 5 augustus M. Salden Huisarts 1 […]

    Lees meer
  • Meer nieuws