Welkom bij Huisartsen Berkel en Rodenrijs

Tijdelijke patiëntenstop

Onze huisartsenpraktijk heeft heeft een tijdelijke patiëntenstop. Om onze patiënten voldoende tijd en opvolging te kunnen bieden alsook de wachttijden te beperken hebben wij voorlopig een patiëntenstop. Met vriendelijke groet, namens het team van huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs

Lees meer

Heeft u een huisarts of andere zorgverlener nodig? De zorgverleners van gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs helpen u graag verder.

Huisartsenpraktijk Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog. U vindt ons in gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs op de Boerhaavestraat 13 in Berkel en Rodenrijs. In het gezondheidscentrum staat een team van enthousiaste zorgverleners voor u klaar.

Zorg op één locatie

In gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs vindt u zorgverleners uit de eerstelijns gezondheidszorg.
Dit zijn zorgverleners waar u (over het algemeen) geen verwijzing voor nodig heeft, bijvoorbeeld voor de huisarts. Naast huisartsen, assistentes, verpleegkundig specialist en praktijkondersteuners, vindt u in het gezondheidscentrum nog andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek.

De zorgverleners kennen korte lijnen voor overleg. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg en geeft u de best mogelijke zorg dichtbij huis. Uiteraard maken we ook gebruik van externe deskundigheid en wordt nauw samengewerkt met de tweede lijn binnen de zorgsector (de zorg waarvoor u een verwijzing nodig hebt, zoals ziekenhuizen).

Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze dienst- en zorgverlening en ontvangen graag ook uw mening over onze zorgverlening.

ZONBOOG

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Laatste nieuws van Huisartsen Berkel en Rodenrijs

 • Afspraak maken met de huisarts? Wij kunnen u terugbellen

  18 januari 2023

  Om een afspraak te maken met de huisarts hoeft u niet langer telefonisch in de wacht te staan. Onze huisartsenpraktijken Berkel en Rodenrijs, Beverwaard, Nesselande, Nieuwe Westen, Ommoord, Oosterflank, Rotterdam Noord en de Volgerlanden hebben sinds korte tijd een nieuwe telefoonfunctie waardoor u kunt worden teruggebeld op een voorgesteld tijdstip. Niet langer in de wacht […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Huisartsen Berkel en Rodenrijs

 • Doktersassistent

  Ben jij doktersassistent? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Doktersassistent Over jou Wat bieden wij Over ons Wij zijn een huisartsenpraktijk gevestigd in een gezondheidscentrum en maken deel uit van Zonboog, een overkoepelende organisatie. Ons team heeft gezondheid en werkplezier hoog in het vaandel staan, waardoor we allerlei activiteiten ondernemen […]

  Lees meer
 • Meer vacatures