A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Herhaalservice

Herhaalrecepten en recepten aanvragen

Onder herhaalrecepten verstaan wij recepten waarvan u nog een deel tegoed heeft. Dit kunt u terugvinden op het etiket van het door ons laatst verstrekte doosje van het geneesmiddel. U kunt deze de volgende werkdag na 15:00 uur ophalen. Medicijnen die u in het weekend of na 15:00 uur aanvraagt, staan de tweede werk dag na 15:00 uur voor u klaar.

Ook kunt u via deze service alvast recepten doorgeven die u heeft ontvangen van uw huisarts of specialist. Wij zorgen er dan voor dat uw medicatie de volgende dag voor 15.00 uur voor u klaar staat.
Wij vragen dan om het orginele recept als u de medicijnen op komt halen.

Het is ook mogelijk om uw medicatie te (laten) synchroniseren, zodat u in één keer al uw geneesmiddelen kunt afhalen. U kunt hiervoor het best een afspraak maken.

U kunt hieronder uw (herhaal)medicatie aanvragen.

*Verplicht veld