A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net:

Zonboog Apotheek Nesselande biedt u kosteloos de mogelijkheid via Mijngezondheid.net diverse zaken online te regelen.

Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw medisch dossier online inzien
  • Uw medicatie online of via de app MedGemak herhalen
  • Berichten veilig versturen en ontvangen van en naar uw apotheek
  • Wijzigingen van gegevens (zoals woonadres, emailadres of telefoonnummer) doorgeven

Wat moet u hiervoor doen:

Ga naar de website www.mijngezondheid.net.

DigiD

Om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beschermen logt u in met uw digiD. Hierdoor zijn uw gegevens altijd goed beveiligd en kunt u ook als enige bij uw dossier.

Heeft u nog geen digiD of wilt u meer informatie over het inloggen met digiD? Kijk dan op https://www.digid.nl/ voor meer informatie.

Zodra u een digiD account heeft aangemaakt en ingelogd heeft met DigiD kunt u gebruik maken van de functionaliteiten.

Wilt u de app MedGemak registeren?

Het voordeel van de app is dat u slecht een keer hoeft in te loggen met DigiD om uw account te koppelen aan de app. Daarna kunt u met een persoonlijke code inloggen in de app.

Om de app te kunnen gebruiken download u de app uit de appstore of google play store. Vervolgens logt u met uw digiD in op www.mijngezondheid.net. Daarna kiest u boven in het scherm voor Medgemak registreren. Hier wordt een koppel-code en uw geboortedatum getoond. Deze kunt u vervolgens op de Medgemak app invoeren en daarna uw eigen 5-cijferige pincode instellen. Vanaf dat moment kunt u altijd met uw eigen code inloggen in de app en uw zaken bij onze apotheek via de Medgemak app regelen.