A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Aanmelden servilocker

Let op: De persoonsgegevens die u als bezoeker op onze website invult, worden door ons vertrouwelijk behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit kunt u terugvinden in onze privacyverklaring.

Uw medicatie afhalen zonder wachttijd 24 uur per dag en 7 dagen per week
Uw medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt? Dat is mogelijk met onze ServiLocker.
De ServiLocker is een zelfbedieningssysteem waarmee u uw medicijnen snel, veilig en gemakkelijk kunt afhalen. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de ServiLocker.

Aanmeldformulier ServiLocker

Persoonsgegevens


Overige gegevens


Voor medicijnen en/of hulpmiddelen die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren, ontvangt u een factuur. Mocht u toestemming verlenen voor automatische incasso, dan kunnen wij het factuurbedrag automatisch incasseren.
Ja, ik geef toestemmingGeeft u toestemming om uw gegevens beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) (meer informatie op www.ikgeeftoestemming.nl)
Ja, ik geef toestemming


Geeft u toestemming om uw laboratoriumgegevens (waaronder bijvoorbeeld nierfunctie, natrium en kalium) in te kijken indien dit nodig is voor mijn medicatieveiligheid.
Ja, ik geef toestemming

Vul de code in* captcha

*Verplichte velden

Voorwaarden

  • U kunt gebruik maken van de ServiLocker door u eenmalig aan te melden via bovenstaand online aanmeldformulier of een papieren aanmeldformulier in de apotheek.
  • Het gebruik van de ServiLocker is uitsluitend mogelijk door een geldige e-mailadres in te vullen. Indien uw emailgegevens wijzigen, dient u dit tijdig aan ons door te geven.
  • Voor medicijnen en/of hulpmiddelen die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar en die u gewend bent te betalen in de apotheek, ontvangt u een factuur of automatische incasso.
  • Koelkastartikelen en grote verpakkingen kunnen niet via de ServiLocker worden afgehaald. Voor deze middelen ontvangt u uiteraard wel een afhaalcode om in de apotheek op te halen.
  • Merkwijzigingen in uw medicatie melden wij u mondeling en/of schriftelijk via de ServiLocker. Dat is ook het geval wanneer iets niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.