A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

terugroepactie Gemfibrozil 600mg Teva

Als u het medicijn gemfibrozil 600 mg van het merk Teva gebruikt, dan moet dit medicijn misschien terug naar de apotheek. Wij willen u vragen om te controleren of uw medicijn terug gebracht moet worden naar ons.
Waarom vragen wij u dit?
In één doosje van gemfibrozil 600 mg van het merk Teva met chargenummer 1402766, is een strip van een ander medicijn gevonden. Het is niet duidelijk of in de andere doosjes van dit medicijn ook een verkeerde strip zit.
Voor de zekerheid moeten daarom alle doosjes met gemfibrozil 600 mg tabletten van Teva met het chargenummer 1402766 terug worden gebracht naar de apotheek. Het batchnummer kunt u vinden op de strip en/of op de witte zijkant van het doosje (zie foto).

Niet alle gemfibrozil 600 mg tabletten van Teva moeten terug. Het kan zijn dat u een ander batchnummer van gemfibrozil 600 mg tabletten van Teva heeft. In dat geval hoeft u niets te doen.
Stop in ieder geval nooit met uw medicijn zonder overleg.