A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Herhaalservice

Herhaalrecepten en recepten aanvragen

Elke werkdag tussen 9 en 11 uur is er telefonisch spreekuur, door de apothekers zelf of ervaren apothekersassistent.

Onder herhaalrecepten verstaan wij recepten waarvan u nog een deel tegoed heeft. Dit kunt u terugvinden op het etiket van het door ons laatst verstrekte doosje van het geneesmiddel. U kunt deze de volgende werkdag na 15:00 uur ophalen, in de apotheek of in de kluis. Medicijnen die u in het weekend of na 15:00 uur aanvraagt, staan de tweede werk dag na 15:00 uur voor u klaar.

Ook kunt u via deze service alvast recepten doorgeven die u heeft ontvangen van uw huisarts of specialist. Wij zorgen er dan voor dat uw medicatie de volgende dag voor 15.00 uur voor u klaar staat.
Wij vragen dan om het originele recept als u de medicijnen op komt halen.

Het is ook mogelijk om uw medicatie te (laten) synchroniseren, zodat u in één keer al uw geneesmiddelen kunt afhalen. U kunt hiervoor het best een afspraak maken.

Het aanvragen van herhaalmedicatie

Herhaalrecepten kunnen worden aangevraagd via de apotheekbalie, per e-mail, via de herhaalmedicatie-brievenbus in de apotheek, via pro actief herhalen en via onderstaand formulier.

Alle medicijnen die chronisch worden gebruikt (langer dan 90 dagen per kalenderjaar) kunnen herhaald worden. Ook injectiemateriaal, DM-teststrips, incontinentiemateriaal en verbandmiddelen vallen hieronder

Uitzonderingen:

De onderstaande groep geneesmiddelen mogen niet herhaald worden via de apotheek, omdat uw huisarts deze aanvraag zelf wilt beoordelen.

  • Benzodiazipines o.a. slaapmedicatie, oxazepam, diazepam, temazepam
  • pijnstillers o.a. morfine, ibuprofen, naproxen, arcoxia
  • antibiotica o.a. amoxilline, fucithalmic, terbinafine

U kunt hieronder uw (herhaal)medicatie aanvragen.

PersoonsgegevensAdresgegevens


Herhaalrecept

Indien u meer medicijnen nodig heeft kunt u dit formulier nogmaals invullen


Opmerkingen*Verplicht veld