A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Bezorgservice

Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. Let op! Onze bezorgdienst is er uitsluitend voor bedoeld indien u zelf niet in staat bent om naar de apotheek te komen om uw bestelling op te halen of wanneer het niet lukt om de bestelling door iemand anders te laten ophalen. Eventueel kunt 24 uur per dag gebruik maken van een afhaalkluisje. Hiervoor moet u zich bij ons aanmelden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Per werkdag gaat de bezorger eenmaal naar een adres. De eerste keer bezorgen is kosteloos, als er niemand thuis is dan kan het medicijn worden opgehaald bij de apotheek of kan de medicatie in een kluisje gelegd worden. Reguliere recepten die tot 15:oo aan de apotheek worden aangeboden worden indien voorradig dezelfde dag bezorgd. Spoedmedicijnen kunnen tot 17:00 uur worden aangevraagd en bezorgd. Apotheker en huisarts maken de inschatting of iets spoed heeft. Vervolgens wordt er expliciet op het recept aangegeven dat het spoed is en wordt er tot bezorging overgegaan. Antibiotica en pijnstillers bij voorkeur afhalen in de apotheek. Indien bezorging nodig is en dezelfde dag, expliciet melden op het recept.

Bezorgtijden: 10:00 uur -17:30 uur

Uitzonderingen en/of afwijkingen met betrekking tot de bezorgafspraken, uitsluitend in overleg met de apotheker.

Leveringen vinden plaats zo lang de voorraad strekt!