A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Home

Welkom in apotheek Beverwaard

Terugroep actie Gemfibrozil

Voor meer informatie klik hier

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONA

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Lees onderstaande informatie daarom goed door voordat u contact opneemt met of een bezoek brengt aan het gezondheidscentrum.

De apotheek is open op werkdagen van 8.00 uur tot en met 17.30 en volgt de richtlijnen op van het RIVM.

Wat moet ik doen als ik corona-gerelateerde klachten heb?

Heeft u corona-gerelateerde klachten?

  1. Vul de Corona-vragenlijst in op https://www.thuisarts.nl/vragentest/corona
  2. Komt u in aanmerking voor een Corona-test: Neem contact op met de GGD via 0800-1202 of maak een afspraak op coronatest.nl.

Komt u langs in onze apotheek?

Als u Corona-gerelateerde klachten heeft blijft u thuis en volgt bovenstaande punten.

Heeft u geen klachten houd u zich aan de volgende regels:
• Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand
• Dringend verzoek om een zelf meegebracht mondkapje te dragen in de apotheek. In verband met de kwetsbare personen die in de apotheek en het gezondheidscentrum komen blijft deze verplichting aan de publiekszijde staan, ondanks de door de overheid afgekondigde versoepelingen van juni 2021.

Maximaal 4 klanten tegelijk in de apotheek.
Omwille van de beperking van het aantal personen in de apotheek verzoeken wij u om slechts met 1 persoon per huishouden te komen.

De medewerkers van de apotheek mogen u hierop aanspreken.

Kan ik ook op een andere manier contact houden met de apotheek?

In plaats van langskomen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de apotheek of een mail sturen of via de MGN app contact opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens.

Meer informatie

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen in verschillende situaties.

Wij verzoeken u om uw medicijnen tijdig te bestellen, zodat de wachttijd in de apotheek, zo kort mogelijk kan zijn. In voorkomende gevallen zoals bij nieuwe medicatie kan gewacht worden, maar het team kan u ook vragen om op een later tijdstip terug te komen om de medicatie op te halen. Heeft u hoestklachten of Corona dan bezorgen wij.

Kom NIET naar de apotheek bij koorts, hoest, keelpijn of benauwdheid. Dit geldt ook voor uw familielid. Wij bezorgen dan uw medicijnen.
Heeft u een kwetsbare gezondheid en blijft u liever thuis, dan worden in overleg de medicijnen bezorgd.

Graag uw medicijnen tijdig, een week voordat het op is, aanvragen bij uw arts of via de herhaaltelefoon of mail van de apotheek. Het komt voor dat wij medicijnen voor u moeten bestellen. Als u uw mailadres doorgeeft dan kunnen wij u mailen wanneer de medicatie klaarligt.
U kunt de medicijnen daarna ophalen bij onze SNELBALIE of in een afhaalkluisje.

Te verkrijgen in de apotheek het gele vaccinatieboekje a €4,75 per stuk en zo lang de voorraad strekt. Indien u in de huisartsenpraktijk geprikt bent met het Coronavaccin dan kunnen zij deze voor u aftekenen in het boekje.

Ook kunt u terecht voor een medicatie paspoort en advies over medicatie mee op reis.

Coronaprik wel/niet in het gele boekje: chaos bij GGD | Binnenland | AD.nl

010-4799631
[email protected]


Over Apotheek Beverwaard

Op onze website leest u alles over de diensten en service van Apotheek Beverwaard in Rotterdam. Naast de informatie op de website bent u natuurlijk óók van harte welkom in onze Apotheek met vragen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een geregistreerde klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.

Openingstijden

Apotheek Gezondheidscentrum Beverwaard is op werkdagen geopend van 08.00 – 17.30 uur.

Speciale openingstijden

Op de volgende dagen zijn wij gesloten en kunt u bij Dienstapotheek Zuid terecht.

Nieuwjaarsdag
Eerste paasdag
Tweede paasdag
Koningsdag
Hemelvaart
Eerste pinksterdag
Tweede pinksterdag
Eerste kerstdag
Tweede kerstdag

Bereikbaarheid

Boxbergenstraat 11
3077 JS  Rotterdam
Tel: (010) 479 96 31
Fax: (010) 292 01 29
E-mail: [email protected]

Medisch inhoudelijke vragen kunnen via een e-consult op MGN (via de berichtenbox) gevraagd via een beveiligde verbinding. Wij beantwoorden deze iedere werkdag.

Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij

Dienstapotheek Zuid
locatie Maasstadziekenhuis
Maasstadweg 59
Telefoon: 010 – 486 63 28

Digitale facturatie

De apotheek verstuurt vanaf juni 2021 de nota’s digitaal, klik hier voor meer informatie.